Vila finalizata P+1 E+M,gradina, loc parcare Bragadiru


Adaugat la 9.9.2019 13:23

Detalii importante

  • Pret: 75000 €

  • Tip imobil: Casa
  • Zona: Bragadiru
  • Suprafata: 112 mp
  • Telefon: 0758409727
Va propunem spre vanzare un complex de vile cuplate compus din 6 unitati locative cu un regim de inaltime P+1E+M, suprafata utila 112 mp, fara mansarda. Constructia este una moderna si dispune de curte proprie(suprafata 30mp), loc de parcare si o compartimentare extrem de utila. Proiectul este destinat celor interesati in achizitionarea unei locuinte cu spatii generoase, intr o zona linistita .
Vila dispune la parter de un living generos si luminos, cu acces direct spre terasa si curtea proprie, bucatarie si grup sanitar .
Etajul cuprinde 2 dormitoare , cu dressing si balcon si un grup sanitar. De la etaj se face si accesul catre pod/mansarda.Acesta se poate amenaja la cerere,nefiind compartimentat
Constructia vilei este realizata pe structura de beton armat,inclusiv scarile catre etaj si pod,inchiderile exterioare si interioare din caramida Porotherm,pentru izolatiile interioare/exterioare s-a folosit polistiren expandat interior/exterior de 3 cm / 8 cm.
Fiecare unitate locative este racordată individual (şi contorizată separat) la gaze naturale, energie electrică, apă curentă şi canalizare
Casa se vinde complet finisata,cu posibilitatea de a alege finisajele dupa placul dumneavoastra, dotarile fiind de cea mai buna calitate:gresie si faianta, parchet laminat,usi interioare,obiecte sanitare modern.
Accesul se face facil din sos. Alexandriei, punct de reper Mc Donalds Bragadiru,strada Cristalului,, la doar 10km de centrul orasului Bucuresti. In imprejurimi locatarii beneficiaza de mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, centre comerciale,parcuri, terase/zone de enterteiment/piscina etc.
Va asteptam la o vizionare pentru a va furniza toate informatiile dorite/Direct dezvoltator/0% comison/0758409727.