3 camere B-dul Libertatii, Unirii, Centru Civic


Adaugat la 13.3.2023 12:25

Detalii importante

  • Pret: 800 €

  • Tip imobil: Apartament 3 Camere
  • Zona: Ultracentral
  • Suprafata: 82 mp
  • Telefon: 0771716068
Apartament 3 camere, luxos, spațios, mobilat, vis-a-vis de Casa Poporului /

Apartamentul este situat într-o zonă excelenta, pe Bld.Libertatii, cu vedere spre Palatul Parlamentului, Piata Constitutiei, Catedrala Mântuirii Neamului, Catedrala Patriarhală, etc. Proprietatea este situata la etajul 2, intr-un imobil de 8 etaje, proiect tip monolit, cu rezistenta mare la cutremure, construit in anul 1986, cu o arhitectura incadrata in planul Casei Poporului. Suprafata utila este de aprox. 90 mp, tipul de compartimentare este decomandat. Motivele pentru aceasta se găsesc în principal în infrastructura perfectă.

Dispune de:
⦁ un living spatios cu mobila de lux din lemn masiv,
⦁ doua dormitoare, ambele situate în partea din față, astfel încât există vederi relaxante în timp ce vă bucurați de o ceașcă de cafea cu acces direct la balcon, respectiv lojă, sau de un apus de soare în serile pline de vară lăsând ziua să se încheie confortabil cu un pahar de vin.

⦁ baia este dotata cu jacuzzi,
⦁ spalator utilat cu masina de spalat, lavoar, oglinda,
⦁ hol generos atat la intrare cat si in rest
⦁ toate camerele sunt accesibile din hol.
⦁ bucatarie in plan deschis, cu bar, loc de luat masa, plina de lumina, cu vedere spre Catedrala Patriarhala,
⦁ 1 loja si 2 balcoane,
⦁ parchet,
⦁ gresie,
⦁ faianta,
⦁ tamplarie PVC cu geamuri termopan stejar auriu cu jaluzele tip rulou din aluminiu,
⦁ usi moderne interior,
⦁ doua aparate aer conditionat,
⦁ In imediata apropiere se afla cafenele, restaurante, supermarket și alte servicii esențiale, fiind una dintre cele mai dorite zone din oraș.
Cu diverse legături de transport și la o scurtă plimbare până la stațiile de metrou și parcuri, b-dul Libertatii este locul perfect pentru a vă crea echilibrul ideal între viața profesională și viața privată.
Chiar și magazinele sunt la doar o scurtă plimbare, așa că veți fi întotdeauna recompensat pentru inchirierea într-o poziție excelentă!