Inchiriez apartament de 2 camere situat in ansamblul rezidential Quadra Place 1


Adaugat la 10.4.2019 15:55

Detalii importante

  • Pret: 500 €

  • Tip imobil: Apartament 2 Camere
  • Zona: Militari
  • Suprafata: 80 mp
  • Telefon: 0723197160
Inchiriez apartament de 2 camere, situat in zona Militari/Politehnica, in cadrul complexului rezidential Quadra Place 1, semidecomandat, pozitionat la etajul 2 al unui imobil cu 6 niveluri, in suprafata totala utila de 80 mp.
Suprafata generoasa a apartamentului este impartita astfel: living cu acces în balcon, dormitor cu balcon, bucatarie cu balcon, hol, baie.
Constructia a fost finalizata in anul 2007.
Apartamentul este in stare excelenta, dispune de multiple imbunatatiri: gresie, faianţa, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, uşa metalica, instalatie de aer conditionat, centrala de imobil, incalzire in podea.
Apartamentul va fi inchiriat mobilat modern si utilat complet (aparatura electrocasnica incorporata la bucatarie, cuptor electric si cu gaz marca Ariston din inox, hota inox Ariston, chiuveta si baterie din inox, masina spalat Whirlpool mascata de 2 usi dulap, cuptor cu microunde, mare cu congelator marca Indesit, filtru cafea Bosch, aparat telefon fix, vesela bucatarie - tacamuri, farfurii, pahare, tot necesarul.)
Loc de parcare in proprietate, telecomanda acces bariera.

Paza si supravegherea video a complexului este permanenta.
Complexul are curte interioara generoasa cu zona verde si locuri de joaca pentru copii.
Imobilul este pozitionat langa Parcul Politehnicii, in apropierea a doua universitati importante: Universitatea Politehnica Bucureşti si Universitatea Spiru Haret, la numai cateva minute de campusurile studentesti din Leu si Regie si de zonele comerciale de la AFI Cotroceni, Cora Lujerului si Plaza.
Acces facil la mijloace de transport in comun: metrou (Politehnica, Lujerului), tramvai (41), autobuz (136, 178, 236, 336, 601), troleibuz (61, 62).