Particular, Orhideea,Grozavesti, Cotroceni, Onix, metrou, proprietar


Adaugat la 25.11.2020 20:29

Detalii importante

  • Pret: 450 €

  • Tip imobil: Apartament 2 Camere
  • Zona: Cotroceni
  • Suprafata: 63 mp
  • Telefon: 0723152116
Proprietar inchiriez apartament 2 camere decomandate (suprafata utila - 63 mp) in Complexul Onix Residence, (bloc nou 2017 - zona Cotroceni – metrou Grozavesti - Orhideea) + loc de parcare propriu (inclus in pret) cu bariera, paza si camere de luat vederi.
Apartamentul este mobilat si utilat complet. Etaj 8 din 11, priveliste frumoasa cu doua balcoane (unul pe bucatarie si altul mare cu iesire de pe ambele camere). Mobila este de foarte buna calitate - Laguna (canapeaua din sufragerie extensibila cu saltea relaxa, dormitorul cu saltea ortopedica). Utilat cu masina de spalat, plita pe gaze si cuptor electric, combina frigorifica, TV LCD HD, AC, router wireless, cablu HD. Incalzirea apartamentului se face prin pardoseala, cu centrala proprie si termostat in fiecare camera (este printre singurele apartamente din complex care au o astfel de facilitate). Termen lung, si fara animale de companie. Complexul beneficiază de pază si supraveghere video. Direct Proprietar.

Vecinatati: Metrou Grozavesti, Cladirea de birouri The Bridge, Afi Cotroceni, Carrefour Orhideea, cartierul Cotroceni, Gradina Botanica, Spitalul Universitar, Opera Romana, Piata Eroilor, Politehnica, Universitatea Bucuresti